Halve Bio HCG Kuur met gratis vitamine

In 12 dagen afvallen met 12 Bio hcg Ampullen. Bio hcg original is de biologische, natuurlijke vorm van HCG. Het bevat GEEN hormoon en is absoluut veilig. Het remt het hongergevoel en zet een vetverbranding op. Bio hcg original kan door iedereen gebruikt worden (mannen, vrouwen, veel of weinig overgewicht)

 

Wat ontvangt u van ons bij de BIO HCG kuur?

  • 12 BIOHGC ampullen
  • gratis vitamine (2 blisters)
  • 2 pipetten om de vloeistof uit de ampul te halen
  • zeer uitgebreid dieetboek
  • 12 dagen menuvoorbeelden
  • verpakt in een kunststof tas

 

Wat is BIOHCG Original

 

De basisvloeistof bestaat uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. L-Carnitine en citroenzuur spelen een belangrijke rol bij de vetverbranding en energieproductie. L-Carnitine heeft ook de eigenschap om de vetten in je lichaam af te breken, met name rond de billen, buik en dijen.

 

Om de werking van de HCG uiteindelijk te verkrijgen zijn er biologische stoffen toegevoegd. Dit is onder andere Leptine. Er is gebleken dat tijdens het afslanken, de leptine in je lichaam daalde en het hongergevoel toenam. Omdat je lichaam in een overlevingstand komt, worden vetten vastgehouden. Na de extra toevoeging van leptine was het hongergevoel weggenomen en werden vetten niet meer vastgehouden.

 

In combinatie met een speciaal op maat geschreven dieet is de Biohcg Original een effectief middel om de strijd tegen de kilo's te winnen. Het gebruik staat in ons, op maat geschreven dieetboek. Elke dieet dag is volledig uitgeschreven zodat u exact weet wat u moet doen om tot mooie resultaten te komen.


Begeleiding nodig

Hebt u een ernstig overgewicht en twijfelt u heel erg of u nu wel of geen begeleiding nodig heeft neem dan  contact op met onze praktijk om geheel vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze therapeuten tel: 0541-294885 of klik hier


Gerelateerde artikelen

NTM Multi Vitamine