Cryolipolyse

Cryolipolyse is een methode waarbij lokaal wordt gekoeld, waardoor vetcellen afsterven. Door middel van kristallisatie, lossen de vetcellen geleidelijk op gedurende 4 weken tot enkele maanden.

 

Met een soort zuignap wordt dat deel van de huid als het ware vastgezogen en vervolgens gekoeld. De vetcellen in het onderhuidse weefsel zijn rijk aan verzadigde vetzuren, dus uitzonderlijk gevoelig voor blootstelling aan kou.

 

Cryolipolyse – de behandeling

De behandeling is veilig en pijnloos. Bij de cryolipolyse wordt het omliggende huidweefsel niet beïnvloed door de koude. Bovendien wordt er bij deze behandeling geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën die het weefsel beschadigen. Alleen het vet wordt aangepakt.

 

Omdat er niet gesneden hoeft te worden kun je direct na de behandeling weer door met je dagelijkse bezigheden. Sommige mensen ervaren roodheid, blauwe plekken, een tintelend gevoel of gevoelloosheid na de behandeling, maar dit is tijdelijk en zal na een aantal dagen of uiterlijk enkele weken overgaan.

 

Of cryolipolyse de meest geschikte behandeling is voor jou, hangt erg af van je persoonlijke situatie. Cryolipolyse is vaak een zeer geschikte ingreep wanneer er kleinere hoeveelheden vet dienen te worden verwijderd. De behandeling is geschikt voor bijvoorbeeld de buik, benen, billen, knieën, armen, rug en heupen.

 

 

 

Het combiplan bestaat uit 3 cryobehandelingen en 1 bio-HCG kuur

 

Cosmetische behandelingen komen niet voor vergoeding in aanmerking.

 

Cryolipolyse - extra informatie

Voor een Cryolipolyse therapie heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts.

 

Contact met Orthokliniek Oost over de behandeling