sporten zonder inspanning

 

Dé oplossing voor mannen en vrouwen die wel willen willen sporten maar geen tijd (of zin) hebben om naar een sportschool te gaan, of vanwege hun gezondheid geen sport kunnen beoefenen. Dan is het spier stimulatie programma van de Orthokliniek de oplossing voor u! 

 

Het spier programma van de Lymfomed werd oorspronkelijk ontwikkeld voor het gebruikt bij MS-patiënten, daarbij ontdekte men dat er een behoud ontstond van hun spiermassa. De ontwikkelaar kwam er echter ook achter dat ook het vet rond de spieren werd afgebroken waardoor u dus afvalt.

 

Het spier stimulatie programma

Bij het spier stimulatie programma wordt u begeleidt door een van onze therapeuten. Behandeling gebeurt altijd afzonderlijk, daarbij ligt u op een behandelbank. Door middel van pads die op uw lichaam bevestigd worden, zorgen pulserende golven ervoor dat spieren zonder enige inspanning samentrekken. Een behandeling duurt 40 minuten en staat gelijk aan 3 uur actief sporten.  De energie die nodig is om de spieren samen te trekken moet de spier zelf leveren waardoor uw vetpercentage afneemt. U versterkt uw spieren en valt daarbij af in centimeters.

Afnemen fysieke klachten

Door het sterker maken van de buikspieren verdwijnen veel soorten rugklachten. Het programma is daardoor in veel gevallen ook in te zetten bij een hernia. Door de versteviging van de spieren in het hele lichaam gaat u in een betere houding staan, waardoor fysieke klachten afnemen. 

Een fit en slank lichaam

Dankzij het spier stimulatie programma zult u merken dat u fitter wordt. Doordat ook de opbouw van cellulitis gereduceerd wordt zal uw lichaam er fit en slank uitzien. 

Spier stimulatie programma kosten

Wij maken hierbij gebruik van een strippenkaart of een abonnement. Vraag naar de mogelijkheden.

Strippenkaart € 225,00 (10 behandelingen) 

Losse behandeling €25,-

Proef behandeling €20,-

 

Contact met Orthokliniek Oost over de behandeling